Jan Hurka

Naše (ne)sociální vláda přidá…a chudým sebere a do smrti zadluží…

14. 06. 2017 7:48:04
Potichu opět, jako vždy, když se jedná o Megasviňárnu. Bez mediálních výkřiků, slovních tahanic se chystá zadlužení většiny občanů. Vlastně, nechystá, ona už tato zlodějna od června probíhá.

Všichni si ještě pamatujeme, jak se jisté strany rozhořčovaly nad rozhodnutím pravice při zavedení sociální reformy, zavést sociální kupón, stravenky. O tom, jak je pošlapáno základní občanské právo a důstojnost. Jak to nahrává jistým lobbingovým skupinám, při nutnosti nákupu předražených potravin. Kšeftařům. O nemožnosti a bezvýchodnosti postižených lidí platit své závazky. Nakupovat v neexistujících obchodech, nebo v nutnosti mnoha km cestování při možnosti uplatnění A nejen jim. Všem rodinným příslušníkům. Dopravu, školné, školkovné, léky, nájmy atd.atd. S velkou pompou byly tyto nesvobody zrušeny. A ti, co je rušili v rámci humanity a demokracii, potichu, občanům za zády, nám je zavedli znovu???

Lol...pěkná verbež!!! Dobře promyšlený hyenismus někoho, kdo cítí poslední možnost měnit zákon na ožebračení občanů před volbami. Cítí, že už by nemusel mlaskat společně v korytě státní pokladny. Proto je nutné připravit se na budoucnost. Na otrokáře a nevolníky.

SPRÁVA (NE) SOCIÁLNÍHO (NE)ZABEZPEČENÍ zavádí opět staronovinku zrušenou (ještě, aby ne, takovou zlodějnu nemající v demokracii, co dělat) ÚS a těmi, co ji opět sami s velkou slávou zrušili. Novinku v otrokářské branži (jen jinak formulovanou a nesplnitelnou), kdy otrok musí si práci sám najít a vykonat jí pro otrokáře ZADARA!!! ...Lol... jsme opět světový!!!...

Ústavou se nikdo,opět, ani nezatěžuje, natož jí měnit...

ČNB nařizuje výši hypoték...nedej bože, aby se na ní dostal někdo nevýjimečný, nemajetný. A když tak patřičně zadlužený. Argumentuje rizikovými hypotékami a zavádí ještě větší rizika zadlužení. Cílené promyšlené zatrhnutí získávání majetku všem. Konečně to chvíli vypadalo, že lidi budou moci žit jako lidi. Opravdu jen chvilku. Zasáhla ruka trhu..., ale jen pro vyvolené, rukou vyvolených grázlů...

Ovce nahnat do předražených nájmů! Ať nám to sype...

... obchod s chudobou. Na bezvýchodné zadlužení a nekonečné státem řízené exekuce.

Dnes jistá skupina zločinců s politickým cejchem podala ústavní stížnost ohledně údajného malého výdělku exekutorů. Nikoliv na ochranu statisíců třetích osob, kterým je v rozporu s právem kraden majetek a důstojnost. Páni, čeho jsme se to dožili? Zoo lumpů a hyen! Vstupné hradí občan. Čím dál častěji svým zdravím, životem...Lol občan? Právo?...

Hezky vše do sebe zapadá.

Dnes a denně vidíme, jak propracovaná je korupce a kriminalita politiků a zločinného podsvětí. Každý normálně smýšlející velbloud musel dávno prozřít, aby zjistil, že rukama se od nevidím do nevidím, neuživí.

A sociální podpora? Jen pro důvěřivé Tupohlavy...zdroj dojivosti, nikoliv nemakačenek, jak stát hloupému stádu předhazuje, ale vychcánků s miliardovými konty a politiky s hlavou v jejich pozadí, nebo popředí záleží na ...Kapitálové orientaci.

Páni, dobrá to ruka trhu Kapitalismu...ruka kmotrů, kteří ovládají stát? Evropu? Zemi?

Lol...doufám, že exekutoři budou i tyto kupony zabavovat...

Stát potřebuje 28000 nových úředníků, čímž budeme mít jednoho ouřadu na 3.7 dělníka a někde se na platy nakrást musí...no musí...

...třeba se mýlím, ale není záměr i státním ouřadům dávat 60-80 procent platu v poukázkách? Do týdne je vyřešena situace v nezaměstnanosti. Lol...geniální!!!

Bože to je stát...

Autor: Jan Hurka | karma: 32.60 | přečteno: 1632 ×
Poslední články autora