Diskuse

e-policie…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CernoZelenySmejd

16. 2. 2009 18:50
karma.

pod Ivanem Ičkem Potěmkinem se ale lepšího nedočkáme. Jinak jste problematiku používání programů popsal přesně, není co dodat. Bill může být rád, že se jeho sw krade, jinak by neměl takové zisky. A naše policie - škoda slov!

0 0
možnosti

echo.3

16. 2. 2009 15:32
Co dodat?

Že to je dobře napsáno. Hodnotím opět karmou.R^

Vy máte široký záběr autore, chválím a fandím Vám. Jste původem Moravák? Jen tak dál ! Časem se na Vás sesypou "naši" věhlasní diskutéři-rejpalové a bude větší zábava i vyšší karma. To mi věřte.

0 0
možnosti

sedlak.cupera

16. 2. 2009 12:46
problém v neleg. stahováním je jen jeden

absurdní řešení tohoto problému. Ano stahování je krádež a sám nemám čisté svědomí :-), autory plně chápu..ale jít do boje proti tomu tím, že zpoplatní papíry do tiskárny, prázdná CD, a paměti do fotáku je špatná cesta..ted už jen čekám, až vymyslí zákon na zrušení Rapidsharu a nebo začnou jak v číně omezovat internet..tudy cesta nevede..

0 0
možnosti

CernoZelenySmejd

16. 2. 2009 18:51
Re: problém v neleg. stahováním je jen jeden

ještě je tady možnost zavřít všechny muže za znásilnění - protože nástroj na to máme taky!

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

16. 2. 2009 10:30
Nevím nevím,

vidět jeden zásah policie v souvislosti s odhalením kriminality jiných policistů, to mi připadá poněkud paranoidní. :-/

A také si nejsem úplně jist, že policie má nějak moc na výběr ohledně boje proti nelegálnímu šíření počítačových programů a dalších souborů, podléhajících autorskému zákonu. Problém je v zákonech, které chrání neochránitelná práva. Problém autorských práv stojí před celospolečenskou a legislativní revizí, protože současný stav zákonů neodpovídá realitě, Ochranný svaz autorský je nemorální sdružení mafiánů, existující zákon kriminalizuje majoritu populace a policie si de facto může vybrat koho zatkne. Kdyby měli autorský zákon brát doslova, mohli by většinu vysokoškolských kolejí zamřížovat a udělat z nich kriminál, studentíkům by akorát rozdali pruhovný pyžama. ;-)

0 0
možnosti

sedlak.cupera

16. 2. 2009 12:43
Re: Nevím nevím,

tak to sem zvědaf, jak po "revizí" těchto zákonů bude konečně absurdních zákonům učiněno za dost..tipuju, že OSA a pod budou mít ještě více volnější ruku..

0 0
možnosti

editi

16. 2. 2009 8:17
Více

k tomu není co dodat. Stačí se jen podívat, co těm nastupujícím polišům lijí do hlavy v těch jejich učebnách. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS