Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pavel 99

3. 7. 2009 16:37
Tedy ne že by to nešlo "prolomit"

ale není mnohem jednodušší něco "šoupnout" exekutorovi, který Vám úplně "omylem/nedopatřením" vybílí na co si ukážete a nic mu za to nehrozí?

Ono je to vždycky o efektivitě - jaké jsou náklady a jaké hrozí riziko a prolomit alespoň průměrně zabezpečený systém není až tak úplně jednoduché.

0 0
možnosti

Limburger

3. 7. 2009 9:51
Prosím, můžete nějak konkrétněji vysvětlit...

..v čem vidíte problém? Nějak jsem to z Vašeho článku nepobral. Já elektronické doručení naopak považuji za výhodu, neb si budu moci převzít zásilku právě i když budu na cestách, zatímco dosud hodili lísteček do schránky, po 10 nebo 14 dnech se zásilka vrátila odesilateli jako nedoručitelná. Pokud vím, už i to se ale za dosavadní situace dalo právně považovat za doručení (různá soudní rozhodnutí apod..) Takže odjet na měsíc pryč bylo riziko naopak předtím, ne teď. ;-)  

0 0
možnosti

hurkajan

3. 7. 2009 11:38
Re: Prosím, můžete nějak konkrétněji vysvětlit...

v zneužití...stačí se podívat jak se zachází s těmi nejtajnějšími dokumenty a spisy a teď si představte že máte tyto informace pěkně na hromádce na jednom nebo více serverech (těch bezpečnostních rizik x lidí) tu už stojí za...

0 0
možnosti

jiand38

3. 7. 2009 9:38
to už je schizofrenie

nebylo by nejlepší zrušit internet, pro jistotu i poštu, neboť i tam je nebezpečí, že Vám někdo sebere dopis, a využívat jen rychlé a pečlivě prověřené posly ?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS