Jan Hurka

Okrádání nejen důchodců státem vyžaduje za své zlodějny ještě poděkování…

2. 01. 2017 8:11:07
Opravdu nemá tato vláda mezi sebou ani jednoho jedince s morálním kreditem, nedej bože zdravým rozumem? Je neuvěřitelné, že někdo má tolik drzosti bít se prsa úspěchem, který prosazoval snad jen feudál v temných dobách dávnověku.

Chlubit se zlodějnou a veřejně?

Oč se jedná?

Přeci o důchody a minimální mzdu. Příplatek matkám s dětmi...

...dostanete něco drobných, když si vy hlupáci za ně zaplatíte, nám tisíce...desetitisíce...a hlavně zavřete hu...ehm ústa.

Být, kdesi v jiné civilizované zemi, asi by naši politici měli krušné chvilky se svou nastálou budoucností. Nikoliv, ovšem, zde v zemi se slušně a disciplinovaně vycepovanými ovčany.

Těžko pochopit, když vláda lidem přidá několik stokorun (a mám na mysli i hrubou mzdu) v témže roce sobě dvakráte, naloží zvýšení příjmů a odměn v desítkách, či stovkách tisícikorun, které vykompenzuje několika pozoruhodnými poplatky pro stát, jež neřešitelně existenčně zatíží (především, opět jak tradice v této zemi velí, exekučně) nejen důchodce i další nízkopříjmové skupiny, že občané tohoto pozoruhodného státu jsou zticha.

Ano, jen tzv. Kotlovné, mnohanásobně převyšuje navýšení oné darované částky příjmu obyvatel státem. A další navýšení? Kde je nájem? Kde odpady? Kde voda? Kde energie?....daně, zdraví atd.

Propast chudoby za posledních šest let se neuvěřitelně zvětšila. A to je špatně. Člověk si má na sebe vydělat. Má mít právo hlavně slušně si vydělat. Ne být na někom závislý. V této zemi je to, ale uměle a podmíněně tak zařízeno, že občané jsou permanentně okrádáni a výdělky cíleně omezovány.

Kvete byznys s chudobou. Rostoucí další a další kancelářské, byrokratické úřadovny, lobistické trafiky, jen aby měli VIP známé osobnosti co dělat a z čeho žít.

Nikoliv poctivě pracující. Na každou těžce vydělanou korunu občanů už se klepe nejeden rádobypodnikatel nejlépe ve státních službách. Na slušné práci a výdělcích sedí pořádná žába na prameni...a obávám se, že zbavit se jí, již není v lidských silách....

Příklad. Občané s minimálním příjmem v okamžiku nemoci, řeší neřešitelné. Z nemocenské zaplatit nezaplatitelné. Nikoho nezajímá že rozdíl mezi příjmem a výdajem stát nesmyslně nezaplatitelně neustále navyšuje.

Kdo tyhle věci vymýšlí a prosazuje, dobře si všímejte a pokud vám svoboda není lhostejná, dejte to najevo u voleb. Opravdu se zde vyplácí pracovat? Ve prospěch koho...

To, co bylo lidmi za Komunistů postaveno, vyrobeno, bylo hodně rychle rozkradeno, vytunelováno...

Opravdu malou skupinkou lidských pijavic. A vybudováno nového není nic, již není co krást...Opravdu?

Zbývá jen vrhnout se na to, co zůstalo lidem...

Autor: Jan Hurka | karma: 40.08 | přečteno: 2007 ×
Poslední články autora