(Ne)milovaná (ne)sociální vládo…

Stručný výpis vašich uskutečněných nebo plánovaných Leváren, Práváren a exekucí (abych nikoho neopomenul) od Nového roku. Bohužel nemohu do nadpisu propašovat sprosté slovo, abych nebyl redakcí smáznut

To vše, jako reakce na vaše každodenní okrádání občanů a vytírání si zadnic, pokřivenými zákony.

Není dne, abyste většinu občanů nenasrali pozoruhodným vylepšením pekla žití v této zemi.

…chystané zdražení dálničních známek…dálničního čeho???  Trestáte řidiče za nesjízdnost, anebo za odvahu (spíše blbost) na naše tankodromy, silnice vůbec vyjet, aby (ne)slavně v provozu kolabovali strachem, co je čeká, zažijí, nebo budou oloupeni dopravní ehhmm…no však víte, který póvl za mířidly radaru číhá…?

K podstatě…měli byste vy platit nám za zničená auta, ztracený čas a životy (ty zaplatit nelze, ale zákon platit má stejně a pro všechny). Křičet, že máme nej nej ze všech zemí je alibismus pro tupé stádo. Každý dnes ví, že tato statistická data je třeba srovnat s výdělkem té, či oné země. To se vám ale do krámu nehodí, že? Ale přidat i další silnice k zpoplatnění a nezmínit se o dani z vozu, benzínu, …jejda, nejme my najednou nej nej blbější, eeehm nejdražší?

…povinná kontrola klimatizací, tepelných čerpadel…  Po kotelní zlodějně s kouřovou clonou další smeč jistým Tuneláříčkům, když nekape, tak ať fouká?...do prázdných kapes poplatníkům…                      Klimu mají auta, počítače, sklepy…toto bude sypat. Někomu!

…modré zóny…nové a nové rozšiřování něčeho, za co si musím zaplatit, abych na to neměl nárok používat. Občane vezdejší tvé IQ je … nechat si to vnutit, a někteří s obzvláště roztomilým minusovým IQ navíc jásají a blahořečí těm co je o lidskou důstojnost a práva připravili.

…zákaz SUV a větších osobních aut ve městech…páni a paní naší politické žumpy, kam na tyhle nápady chodíte? Začínám vás podezírat z povinných sedánků u jistých ochraných zdravotních zařízení. Jednou je vozidlo ve třídě osobní, a jestli nechápete, že tedy i osoby sami sobě svéprávně si rozhodnou, co za svoje výdělky si zakoupí? Opravdu není na vás rozhodovat, jestli tyto auta parkují tak či onak…                                                                                                                                                Ostatně, vaše luxusní elitní letky jsou sice nižší, ale širší a deeeelšííííí. A co se týká vašeho překážení v provozu…no nic, ikdyž těžko zůstanu slušný!...a spotřeba?

Na spotřebu navážu další majstrštyk …DPF jednotky diesel motorů. Opět neskutečně zprofanovaný tunelářský lobbing za účelem buzerace a okrádání občanů. I přes CRV (Centr.reg.vozidel) o pouhých stovkách tisíc vozidel stále opakovaná masáž lži o miliónu a více vozidel, které zabíjí občany, protože někdo vymyslel technickou předraženou zhovadilost, která ve městě je akorát na prd (pro nedodržení nutných teplot), a které v nejednom případě jsouc dražší jak zůstatková cena vozidla. Zvláštní, že nikde úmyslně nezmiňují vozidla, která tento debordelizátor nemají (stejného data výroby, typu), a která ho podle idiotů, co tuto špinavost vymysleli ani mít nemusí!!! Takže už vidím, jak soud bude špekulovat, proč jeden může a druhý musí!!!

A co stavební stroje a těžká technika, která města halí mnohdy do oparu všech barev a sazích atd. Vlaky, letadla, lodě…udírny bacha, už také chystají zákon o škodlivosti (dokonce uzenin) a kontrolách…Fakt nelžu!!! Navíc tu sračku chtějí nacpat i na benzínové motory, kde její užití je zanedbatelné (Katedra technologicko-fyzikální)

…zákaz chození do lesa a šílené pokuty. Pravda, nejdříve jste zakázali parkovat na kraji lesa. Mělo to chybu. Lidi chodili dál. Ale to by nebylo naše národní družstvo MSZVP (my si zákony vždy pomůžeme), abyste si levotou,pravotou nepomohli. Likvidační pokuty za nezjistitelné údaje. Pašáci!!! Navíc zákon prosazen, vymáhán bez skutečného vlastníka pozemku. Dokonale!

…co napsat k zubním plombám? Hmm …malé množství nahrazeno množstvím 3–5 krát větším, něčím, co je možná mnohem nebezpečnější… Místo jednou, za patnáct let (amalgámová), x miliónů, tak každých 3–5 let (bílá). Kvůli množství kovu, které hravě ukrývá větší skládka odpadu.  Ale určitě na tom někdo svinsky (ne)vydělá. Pacient, občan…?

Mnohonásobně jste zvýšili rodinám náklady a výdaje, než kolik jste jim přidali. Od Nového roku zdražilo všechno. Neuvěřitelně.

Díky navýšení minimální mzdy a snížením nezabavitelného minima jste způsobili znovuotevření milionů exekučních kauz. Většinou těch neoprávněných (a třetích osob) a díky vám ani neukončitelných. Protože mezi zásady exekučního řízení patří i zásada ochrany povinného, pod níž lze podřadit i citované ustanovení §268 odst.1 písm.e) o.s.ř. či ustanovení §264 odst.2 o.s.ř., ze kterých vyplývá, že exekuce nemůže být vedena zjevně neúčelně.  To platí i pro srážky ze mzdy dle §290 o.s.ř. Pokud je soudní exekutor, který hájí zájmy věřitele, nucen celá desetiletí čekat, až na něj dojde řada, tak mezitím narostou jeho režijní náklady při periodických kontrolách příjmové stránky povinného do závratné výše. A ty pak je nucen nést povinný ze svých skrovných příjmů. Soud se nevypořádal s otázkou, kdy by teoreticky mohla na Oprávněného dojít řada se srážkami ze mzdy. Bohužel ač všichni kdo na tyto občana poškozující pasqvily, jako ostatní protiústavní nesmysly, upozorněny být měl a upozorněn byl (vláda, ministerstvo, soud) nic se neděje. Z logiky vyplývá, že tato země nefunguje na demokratickém, právním ani sociálním základě.

Proč?…

 

Výše popsané skutečnosti z uplynulých měsíců tohoto roku nejsou autentické kronice Kocourkovské  za náhodnou podobnost se autor omlouvá…

Autor: Jan Hurka | čtvrtek 25.5.2017 7:58 | karma článku: 37,39 | přečteno: 1121x
  • Další články autora

Jan Hurka

Dinosaurům, chutná Fiala…

8.12.2023 v 5:41 | Karma: 18,96

Jan Hurka

Opravdu to opravdu dokázal(i)…

3.11.2023 v 5:45 | Karma: 16,21

Jan Hurka

Zázrak v přímém přenosu…

13.1.2023 v 3:39 | Karma: 11,50

Jan Hurka

A na kříži Středula…

9.1.2023 v 5:16 | Karma: 18,19

Jan Hurka

Kostková má, jakéhosi Covida…

26.10.2021 v 7:11 | Karma: 29,78

Jan Hurka

Máme takového divného, ministra…

3.3.2021 v 5:07 | Karma: 31,91

Jan Hurka

Dnes je ten slavný den…

1.3.2021 v 4:56 | Karma: 20,69

Jan Hurka

Havlíček a jeho proměny…

30.11.2020 v 4:19 | Karma: 18,90

Jan Hurka

Zase naši kocourkovští a jejich

30.10.2020 v 4:19 | Karma: 16,80
  • Počet článků 241
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Ač Krušnohorec odkojen vodou Teplou z Ohře osudem Moravan, žijící (převážně) v Praze. Optimista obklopený báječnými  lidmi. Abstinent, nekuřák, speleolog, příroda, technika, EU soudní dopisovatel,EU spol.na ochranu práv občanů, podnikatel