Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

buxus

21. 1. 2009 10:35
Podivná argumentace

".. že do činžovního domu o třiceti bytech kvůli jednomu nájemníkovi bude muset být umožněn vstup prakticky komukoli..."

A ono to je teď jinak? Kterýkoliv nájemník si může pozvat do domu "návštěvu", se kterou ostatních 29 může hrubě nesouhlasit a nebude jim to nic platné.

0 0
možnosti

lubossula

21. 1. 2009 10:38
Re: Podivná argumentace

no a jak vidno autor s navstevou v podobe kontrolora skutecne hrube nesouhlasi;-D

0 0
možnosti
IH

misaviki

21. 1. 2009 10:32
Neschopenka - omluvenka

Že nejste placen to je pravda. Ale dochází vám, že neschopenka i když "zadarmo" je vlastně omluvenka z práce? Pokud tedy nastoupíte režim nemocného, musíte se léčit. Situaci příliš dramatizujete, při vašem článku sem si představovala komando se samopaly ohrožující panelový dům a plačící děti... Určitě není s nemocenskou vše v pořádku, ale vaše námitka proti kontrole když nedostáváte peníze první tři dny je scestná.Podle toho by už čtvrtý den přijít mohla. A nákupy, děti - existují vycházky. Navíc, kontroly byly i před tím.

0 0
možnosti
VHSE

Velká hlava slunce Evropy

21. 1. 2009 10:35
Re: Neschopenka - omluvenka

byl zvyklej bejt furt nemocnej a místo toho se flákat po putikách a tak se mu to nelíbí, se nediv.

:-)X

0 0
možnosti
V

vnislav

21. 1. 2009 10:22
Laciný populismus

Proč  máte být doma vám tu již vysvětlili jiní, stejně tak, jako že nemocný má ležet a uzdravovat se.

Víte, tohleto mi připomíná ty naprosto podružné, ne-li přímo vykonstruované, falešné argumenty, používané ze strany těch šizunků, kteří při "marodění" zvládnou nějaký ten vedlejšák.

Naprostou pitomostí je vaše rádobyargumentace možnosti zneužití falešnými kontrolory. Kdo je kontrolor? Ten kdo má průkazku. A pak si pojišťovna za něj i odpovídá.

Nic chytřejšího jste nevymyslel? Rv

0 0
možnosti
JB

jekkal

21. 1. 2009 10:27
Re: Laciný populismus

panáčku nějak Vám  dělá problémy vnímati čtenej text. Jinak by jste si uvědomil, že ne zrovna mal část občanstva žije osamoceně a do bytu nmusíte bez soudního příkazu vpustiti nikoho, a pokud nemá dům el zámek, nelze nikoho v nemoci nutiti sejít ke vchodu. A statut kontrolora (od zaměstnavatele) zákon neřeší 

0 0
možnosti

lubossula

21. 1. 2009 10:07
Vy jste snad upad...

:-). Predevsim, jestli jste nemocny, mate byt doma. Jestli nemocny nejste, tak v praci. To ze to nemate placeno neznamena, ze budete trajdat po knajpach. Sice vas nikdo neplati, ale ve skutecnosti vam zamestanvatel stale hradi nemocenske a socialni pojisteni, bezi vam narok na dovolenou a mate omluvenou absenci v praci. A to prave z duvodu nemoci. Takze si vas zamestnavatel hezky prijde zkontrolovat jak se lecite. Tak to ma byt. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 241
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Ač Krušnohorec odkojen vodou Teplou z Ohře osudem Moravan, žijící (převážně) v Praze. Optimista obklopený báječnými  lidmi. Abstinent, nekuřák, speleolog, příroda, technika, EU soudní dopisovatel,EU spol.na ochranu práv občanů, podnikatel